Lokalavisens sider om Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Okt 2022


Dette er forsiden på avisa. 

De resterende sidene kan du hente opp her: StovnerSK_16sider_AAG191022_red.pdf

Link til avisaOppgjøret mot Fagerborg tror vi er en nyttig kamp

Postet av Stovner Sportsklubb den 10. Okt 2022


Fagerborg BK er en gammel kjenning. Vi slo dem i 2016, og tapte to kamper i 2019. Nå, 3 år senere, er vi igjen i samme 4. divisjonsavdeling. Det første møtet i år var borte, og endte 0–0.

Fagerborg ligger på 6. plass, og er vår nærmeste opponent. Det skiller 1 poeng. I tillegg har de litt bedre målforskjell, 5 stk. Stovner ha imidlertid en halv kamp mindre spilt! Oppgjøret mot Christiania Ballklubb ble avlyst. Da var stillingen 1–0 til CBK. De ligger forøvrig 3 poeng bak oss. De vil si at hvis stillingen 1–0 holder seg etter at vi har spilt resten av kampen, tar de oss igjen. Kampen er satt opp igjen lørdag 22. oktober, kl. 15.00 på Bryn.

Det gjenstår for vår del 3 1/2 kamp. Det betyr mest sannsynlig at vi ikke havner i hverken topp- eller bunnstrid. Men likevel blir kampen mot Fagerborg viktig for oss. Det blir nemlig siste "treningskamp" før vi møter Holmlia i OBOS Cupens semifinale (Oslomesterskapet). Den spilles på Rommensletta fredag 14. oktober kl. 18.30. Den andre semifinalen er mellom Frigg og Manglerud Star på Marienlyst søndag 16. oktober kl. 17.00.

Vel møtt til kamp!
Uavgjort i vårkampen – nå må vi slå Årvoll

Postet av Stovner Sportsklubb den 26. Sep 2022

For ordens skyld: Forrige hjemmekamp mot Årvoll var i 2019 i Norsk Tipping-ligaen. Sist vi møtte laget var 31. mai i år på bortebane. Kampen endte 0–0. Vi kan ikke si vi har hatt noe tak på Årvoll. Men, sist moderklubb Vestli møtte dem i serien, litt tilbake i tid, i 2010. Da var vi ikke snauere enn at vi banka dem 4–2 hjemme. Og enda bedre borte 0–4.

Det er ikke umulig å komme opp på 2. plass i avdelingen ved hjelp av de 15 poengene det står igjen å kjempe om. Men vi er avhengige av andres resultater. Selv om Ullern 2 har vist svakhetstegn i det siste, er det lite sannsynlig at de gir fra seg hele forspranget på 7 poeng til Holmlia. Hvis de gjør det, ja da er det flere lag, blant annet oss, som vil kjempe om første plass og opprykk.

Det blir spennende å se om vårt gode spill fortsetter, og ikke minst om vi kan gjøre dette spillet perfekt ved å score mål!

Tør vi invitere til festfotball!
Ta ikke sjansen på å gå glipp av den spennende langspurten i serien.Stovner SK fyller 50 år! Klubbmedlemmene feirer

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2022


Lørdagens fest på Rommensletta er en del av Stovner SKs 50-årsjubileum. Klubben er blitt stor etter sammenslutningen for to år siden. I 2022 har det kommet til to nye sportsgrener: Badminton og basket. Det er mange nye ansikter, og forholdsvis lang vei fra futsaltrening i Haugenstuahallen til baskettrening på Vestli skoles flerbrukshall. Men vi knyttes sammen i medlemskapet i Stovner SK. Klubben legger til rette for at vi kan dyrke vår felles interesse for en fysisk aktiv fritid. Derfor vil det være fint å bli bedre kjent med hverandre over alders- og kjønnsgrenser, og forskjellige sportsgrener. Vi nyter alle godt av at vi har en klubb som har et sterkt fellesskap. 

Velkommen til fest!