Sommeraktivitetene fortsetter: Først ukene 31 og 32!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Jul 2022

Når vi nå går inn i de siste ukene før skolestart, kan Stovner SK og deltakerne på våre sommeraktiviteter se tilbake på noen fine uker. Og det er ingen ting som tyder på at det skal bli mindre fint og moro i ukene som gjenstår. Det skjer noe både sent og tidlig. Og så er det spennende om det dukker opp noen overraskelser.

Ha en fortsatt fin sommer, gjerne sammen med Stovner SK!


Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!Sommeren ruller videre. Her er ukesoversikten for ukene 29 og 30

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Jul 2022

Sommeraktivitetene ruller videre. I de to kommende ukene blir det masse sandvolleyball i Fossumparken. Allidretten i Stovnerhallen tar en liten pause. Til gjengjeld blir det masse fotball fotball på dagtid på Jesperudjordet, en fotballskole. Så her kan du lære å spille fotball, selv om du ikke har noen tilknytning til Stovner Sportsklubb. Og på ettermiddagen fortsetter fotballskolen på Rommensletta. Her er det også mye morsom ballspill og andre leker. Som om ikke det er nok er det Badminton og Basket i Vestli idrettshall mandag, onsdag og torsdag!

Kanskje det dukker opp noen andre muligheter også. Nesten 40 stykker har vært på tur i Oslo Klatrepark på Bånkall, og 30 stykker var og spilte bowling på Veitvet.

Og alt er GRATIS! Du får tilogmed frukt og saft.

Hjertelig velkommen skal du være!

Hilsen
Stovner SKs
Sommerinstruktører
Enkel oversikt over uke 26 sine aktiviteter

Postet av Stovner Sportsklubb den 24. Jun 2022

Det foregår så mye i Stovner SKs tilbud om sommeraktiviteter på forskjellige steder og tider. Derfor er det greit å ha en ukeskalender som gir deg en enkel oversikt.

Aktivitetene er GRATIS. Det er også frukt og drikke du får. Ønsker du noe å spise må du ta med en matpakke hjemmefra.

Det er lurt å ta en titt innom hjemmesidene våre, slik at du kan holde deg orientert om eventuelt nye tilbud, eller endringer i de eksisterende.

Kalenderen oppdateres før hver uke.

Vi håper dere får en riktig fin sommer.Jubileumslogo og jubileumsemblem

Postet av Stovner Sportsklubb den 15. Jun 2022


Stifterne av moderklubben Vestli IL la ned en enorm dugnad ved oppstarten av klubben i 1972, og i årene som har gått siden. Når vi skulle lage en jubileumslogo til 50-årsjubileet var det også fint å kunne utvide logoen med bildet fra dugnaden i møkkakjelleren til det som skulle bli et flott klubbhus. Det ble et emblem for pionerene, og alle dem som senere har lagt ned en stor innsats for å få klubben dit den er i dag.

Ada Weel Olsen i byrået Vild har forstått våre vage forklaringer på hva vi ønsket oss. Hun har også laget vår ordinære logo.

Fortsatt er det noen måneder til stiftelsesdatoen 19. oktober. Flere store jubileumsarrangementer vil gjennomføres før det. Det første er planlagt som en stor aktivitetsdag på Jesperudjordet lørdag 10. september.

Følg med på våre hjemmesider og Stovner SKs Facebooksider.