Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2023

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Okt 2023


Ekstraordinært årsmøte_Saksliste.pdf

Forretningsorden 23 10 2023 (1).pdf

Det ekstraordinære årsmøtet 2023 avholdes fysisk i klubbhuset på Jesperud.  

Medlemmer som ønsker å delta fysisk møter opp i vårt klubbhus på Jesperud.

Medlemmer som vil være med på teams må melde seg på slik at linken kan sendes ut.

Påmelding skjer ved å sende en e-post til post@stovnersk.no


For å kunne stemme på det ekstraordinære årsmøtet må medlemmet ha betalt medlemskontingent for 2023, og fylle 15 år i løpet av inneværende år.

Daglig leder: Stillingsannonse

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2023

Utlysningen av stillingen som daglig leder i Stovner SK er gode nyheter for Stovners beboere. Aktiviteten i klubben har vært stor etter sammenslutningen i 2020. Vi kan vel si heseblesende for styret og gruppelederne. Daglig leder vil styrke effektiviteten og kvaliteten på det idrettslige arbeidet i klubben. Og ikke minst vil klubben bli mer tilgjengelig for medlemmene og folk som er interessert i vårt arbeide for Bydel Stovner.

Les hele annonsen via denne linken til FINN:

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=322301984&fbclid=IwAR32O3lVmYpL1Z-AJXDbHC4FeOTx0wt7nyNPSNJOPtOmCWazfq6mN1MjHzE


Søknadsfristen er onsdag 18. oktober 2023.
Høstferie med Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Okt 2023

Det er deilig med noen dager fri. Hvis det begynner å krible litt i hode og kropp, og det kommer litt kjedsomhet smygende, skal du ikke fortvile. Som du ser over, har Stovner SK flere gode tilbud i løpet av uka. Det dreier seg om alt fra dansing med Ballo til førstehjelpskurs i regi av Røde Kors!

Hvis du synes det er for lite å velge mellom, foreslår vi at du får med deg noen venner, og går en tur i skogen. Nå er det fine farger, og fortsatt muligheter til å se fugler og andre dyr. Vi anbefaler tur til Mariholtet og Lilloseter.

Vi ønsker dere noen riktig fine høstdager hvor dere får ladet batteriene til hverdagene som kommer!